il favore

Atelier voor strijkinstrumenten, onderhoud en herstel/restauratie van strijkinstrumenten en strijkstokken, inkoop/verkoop en verhuur.

Erik van Oorschot: vioolbouwer.

Workshop for the making of stringed instruments, servicing/maintenance and reparation/restauration of stringed instruments and bows, purchase/sale/hire.

Erik van Oorschot: violinmaker.

De vorm en constructie van strijkinstrumenten boeide me al, nog voordat ik met vioolspel mijn interesse had verdiept. Toen ik hoorde van het bestaan van een opleiding muziekinstrumentenbouw in het Belgische Boom, was de keuze voor de hand liggend...
Tijdens de opleiding vioolbouw werd al snel duidelijk dat nauwkeurig en zorgvuldig werken (ten behoeve van kwaliteit en esthetische aspecten van het instrument) mij op het lijf geschreven is.
Ook nu geldt nog steeds: kennis van zaken, ondersteund door nauwkeurigheid, staat voorop, als basis voor een optimaal resultaat, zowel bij de bouw als bij onderhoud en reparatie/restauratie van instrumenten. Dat daarbij de passie voor het vak en voor de creatieve aspecten die samenhangen met de bouw en het gebruik van strijkinstrumenten een belangrijke drijfveer zijn, spreekt voorzich...

il favore staat voor:

  • Kwaliteit

  • Garantie

  • Service

  • Een eerlijke prijsstelling

  • Inzet gericht op wederzijdse tevredenheid

 

Welkom op de nieuwe website van il favore. Deze site is momenteel nog volop onder constructie, dus kom regelmatig eens langs voor een update.